Приятелството е едно от най-ценните дарове на този свят, особено когато е истинско. Един верен другар ще бъде до вас, независимо от обстоятелствата, и ще ви подкрепя и защитава във всяка една ситуация.

      С още приятелства се обогатиха в края на учебната година учениците на 1. А, 2. В клас и децата на ПГ на нашето училище. Първокласниците с техните учители Розалия Нанкова и Нели Събева подготвиха и представиха драматизацията по немската народна приказка „Трите пеперуди“ и я представиха много артистично и емоционално пред своите приятели. Бъдещите първокласници с помощта на г-жа Валентина Стойкова също се постараха и изпълниха стихове, посветени на приятелството, а второкласниците под ръководството на класния ръководител г-жа Даниела Ганева бяха изработили прекрасни картички, които подариха на своите приятели. Всички деца се обединиха като изпълниха песни за приятелството.

    „Приятелството е най-необходимото нещо в живота. Никой не би се съгласил да живее без приятели, дори и да има всичко останало“ – Аристотел