160 момичета, момчета, юноши и девойки пробягаха трасето на традиционната за Горна Оряховица щафетна обиколка, посветена на празника на града и деня на спорта 17 май. Общо 20 отбора в четирите категории участваха в 55-тото й издание. Всеки тим е от осем състезатели, а старт/финала бе пред сградата на Общината. Организатори на щафетата са Община Горна Оряховица, Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ и ЛК „Локомотив 55“, който обезпечава и спортно-техническата част на състезанието.

Приветствие към всички състезатели, учители, треньори и спортни деятели отправи зам. кметът Стефчо Алипиев, в награждаването се включиха и зам. кметът Григор Минков и директорът на ОП МДСИП инж. Петя Богданова.

ОУ“Иван Вазов“ взе участие с отбор момичета,който се класира на първо място с категорична преднина, а отбора на момчетата зае второ място.

С голяма гордост момичетат и момчетат на ОУ“Иван Вазов“ се качиха на почетната стълбичка и вдигнаха високо купите!

Учителите по ФВС: Калинка Генова,Мартин Ченков и Иван Маринов изказват своето задоволство от енергията, хъса и огромното желание за победа и достойно представяне на децата!