Победител във видео конкурса „Моята гледна точка“ е ученическия съвет при ОУ „Иван вазов“. Награждаването се състоя на 3 юни 2021 година в Гербовата зала на Община Горна Оряховица. Отличията им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев“.
Видео конкурсът се организира от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Целта бе да се стимулират младежите от общината да изразят своето мнение по социално значими теми като младежката активност, превенцията на младежката престъпност, превенцията на наркотични и упойващи вещества, опазване на околната среда, благотворителност.
С първа награда бе отличен видеоклипът на Ученическия съвет при ОУ „Иван Вазов“. МКБППМН при община Горна Оряховица организира конкурс на тема „Моята гледна точка“, в който се включиха и учениците от ОУ „ Иван Вазов“. Ученическият съвет към училището сподели своята гледна точка по една от най-важните теми в нашето общество – темата за благотворителността и за грижата за хората в неравностойно положение. Във видеото разказаха за различните инициативи на ученици, учители и родители, организирани през последните години.

„Гордеем се с добрите дела на нашите ученици. Благодарим за подкрепата на техните родители в тези благородни каузи. “ – споделят педагогическите специалисти, които подпомогнаха учениците в създаването на видеофилма – А. Баланова, Св. Величкова и Г. Павлова.