Отлични постижения за Вазовите възпитаници в областта на чуждоезиковото обучение в  началото на 2020/2021 учебна година.

   На 20 и 21.10.2020 г. се проведе I кръг на националното състезание „Многознайко”- „Аз зная английски език”, в което се включиха ученици от III до VII клас. Талантливите ученици показаха завидни знания по английски език и завоюваха 16 първи, 13 втори и 9 трети места в надпреварата.

На специална церемония, директорът на училището г-н Момъков поздрави и награди отличените ученици с красиви медали и грамоти, а всички останали участници получиха награди за достойното си представяне в състезанието.

Ученическите състезания „Многознайко”имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците, да приложат практически вече усвоени знания по езика, както и да провокират у тях чувство за надпревара за знания и постигане на успехи. Благодарим на всички участници, за отговорното отношение и мотивираното участие, както и на всички техни преподаватели по английски език г-жа Павлова, г-жа Ненова и г-жа Къртичева.

Пожелаваме успех на всички участници и в следващите  състезания!

 Вярваме във вас, скъпи ученици!