Учениците от 7 клас, които работят по Проект „Образование за утрешния ден“, издадоха брой 4 на ученическия вестник, който да е огледало на училищния живот и мерило за гражданска ангажираност и позиция.

В началото на училищния вестник посветен на 65 години от създаването му, поздрав поднасят родители учили в нашето училище.

„ОУ „Иван Вазов“ е най-доброто училище в гр.Горна Оряховица, в което ние положихме основите на нашето начално и основно образование. Учителите са невероятни професионалисти, които ни дадоха основата на знанието и ни помогнаха да израснем като личности. Продължава нашата традиция, дъщеря ни Никол Русева, която учи в ОУ „Иван Вазов“ и е вече 2 клас с класен ръководител С.Новакова. “ споделят Иван Симеонов Русев и Марияна Йорданова Стайкова.

В поредното издание на вестника са представени интересни моменти от дейности проведени в училище, Втора национална училищна конференция на училища с патрон Иван Вазов, математически и ученически състезания. Отразена е годишната изложба на училището и постиженията на мажоретен състав “ Българче“ към училището. Основно място заема проведеденият спортен празник с родители и ученици – Спортен декатлон 2022.

В продължение на 3 години учениците от ОУ“Иван Вазов“ под ръководството на г-жа Йорданка Димитрова работиха усърдно и разгадаваха тайните на дигиталния свят. През първата година усвоиха основни умения за текстообработка, създаване и обработване на таблици и презентации. Следващата година усъвършенстваха уменията за изработване и представяне на интерактивни презентации по различни учебни предмети. През тази година твориха  с помощта на програмата „ Canva“  и създадоха интересни продукти: фотоколажи, презентации, комикси и електронна книга.

В продължение на три години издаваха електронен вестник, в който описваха най-запомнящите се моменти от училищния живот.

Училищен вестник създаден от клуб „В света на компютрите“ – брой 4, 2022